Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Необичайната ù форма се дължи на нейното предназначение – шлифоване на тръби и други предмети с овална форма. Най-общо казано, тя представлява модифицирана ъглошлайфмашина с мощност 1200 W, чийто работен орган са две рамене, между които е опъната шлифоващата лента. На неподвижното рамо се намират задвижващият лентата вал и едната направляваща ролка. Втората направляваща лентата ролка се намира в края на подвижното рамо. Под въздействието на силна пружина това рамо поддържа лентата опъната. Тази конструкция позволява движещата се лента да се нагажда според диаметъра на обработвания детайл, най-често тръба, така че да обхваща възможно по-голяма част от периметъра ù. Максималният сегмент, който лентата може да обгърне, е 270°. RBE 12-180 е машина предназначена за грубо шлифоване, сатиниране и полиране до огледален блясък на повърхности от неръждаеми стомани и други материали. С нея може да се обработват тръби с диаметър до 180 mm.
Лентата е с размери 40х760 mm и се движи със скорост 2,7-8,5 m/s. Сменя се лесно и бързо на ръка, без помощен инструмент. Предлага се голям набор от ленти: с циркониев корунд от Р 40 до Р 120, обикновен корунд от Р 120 до Р 400, както и лентите Metabo-Pyramid Р 120 до Р 2000. Тези ленти се отличават с пирамидална форма на абразивните зърна, което позволява съчетаване на голяма отнемаща способност с получаване на фино шлифована повърхност. Тя е специално произведена за шлифоване и полиране на повърхности от неръждаема стомана. Предлагат се още: Ленти от груб нетъкан материал, които се използват за почистване, шлифоване и завършваща повърхностна обработка – за отстраняване на драскотини, повърхностни оцветявания и оксидация на металната повърхност. Филцови ленти за полиране с полираща паста. Моделът се предлаба с 2 батерии и зарядно устройство. Продукт известен още и като RBE 12 180, RBE12180, RBE12-180
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^